Daihatsu in Sungai Petani 1 - 38 of 38
 
jika anda mahu membuat sesuatu yg lain di motor @kereta @apa2je contact sy sy blh membuat lukisan dan melekat sticker ,potreit lukisan pada dinding pemandangan dan grafiti ada kelas utk yg ingin belajar
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
Very good cars in town. Used by the managers wife. come and see for sure. everything original. year 2004/05 4X4 AUTO
  • Price MYR
  • 40,000
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
salam semua anda ingin menyewa kereta? kami menyediakan kereta sewa - waja auto rm90 harian. lokasi kami: shahab perdana alor setar dokumen: salinan i/c salinan bil elek/air/phone urus niaga tunai 0162637009.
  • Price MYR
  • 90
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
Kereta dalam keadaan baik dan standard. Enjin BUKAN versi DVVT Kereta warna kelabu Transmisi MANUAL Kereta berada di Alor Setar Mergong Boleh mai tengok Hubungi Tuan kereta Lina-0124203341
  • Price MYR
  • 15,000
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
Harga OTR RM 89988 Dual SRS Airbag ABS,ABD,Brake Assist 8 speaker, arm rest, roof rail Alarm, Immobilizer Reverse Sensor Carpet mat free tinted 16’ alloy rim home to home service boleh trade in kereta lama Call/sms Najib 017-5435363
  • Price MYR
  • 89,988
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
Harga OTR RM 73,788 Dual SRS Airbag ABS,ABD,brake Assist Keyless Go Alarm, Immobilizer Reverse Sensor Carpet mat free tinted kawalan bagus, boleh tambah bodykit, leather seat boleh trade in kereta lama call/sms Najib 017-5435363 home to home service
  • Price MYR
  • 73,788
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
OPEN FOR BOOKING NOW!!! OTR PRICE EX : RM46800 LS : RM44500 CALL MR SUFFI : 0174050759 OR EMAIL : SUFFI5445@YAHOO.COM
  • Price MYR
  • 46,800
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
FOR BOOKING NEW MODEL PERODUA ( MYVI,VIVA,MPV) PLEASE CALL OR SMS AFIDA (SALES REPRESENTATIVE PERODUA) 019-5592624 HURRY UP,BOOKING NOW FOR SPEACIAL DISCOUNT!!!
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
kpdl sesiapa sahaja pemilik kenderaan yang ingin membaiki segala jenis kerosakan pada kenderaan anda dan perlukan penjimatan atau khidmat perunding atau nasihat, email atau ym saya di lilshameboy@yahoo.com. Pengalaman saya membaiki kenderaan dari tahun 1995 dan berkelulusan dip. automotif .
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
ciri2 yang lengkap
  • Price MYR
  • 1,000,000
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
SATU PEMILIK WARNA : GOLD KEADAAN BAIK/TIADA KEMALANGAN LOAN : 39500.00
  • Price MYR
  • 37,000
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
Urgent Sale...call at 0125589974
  • Price MYR
  • 23,000
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
Kereta Pertama Keluaran Malaysia Proton Saga Injin Orion, body kuat, ekon sejuk, sport rim, Boleh p merata tempat . Kalau beli boloh join persatuan Proton Saga Lama,Harga RM 3800. Tapi hujung Ramadhan ni nak jual 3000 dah cukup. Bagi berkat sikit. Hubungi saya Ust Mohamad Sharif 0175435250 / 0134362270 /0194631219 . Siapa cepat dia dapat. Tempoh offer 10 ...
  • Price MYR
  • 3,000
  • Used Cars in Gurun
 
 
 
Kereta Proton Saga 1986, berkeadaan baik. Harga RM 4200 sahaja .Enjin Orient. Hubungi saya Mohamad Sharif, Gurun Kedah 0175435250.
  • Used Cars in Gurun
 
 
 
nak guna ntuk raya pertama prefer auto boleh muat 6 org sms 0148180787
  • Price MYR
  • 150
  • Used Cars in Jitra
 
 
 
ada Mitsubishi Storm (auto) tahun 2001 bln 12 untuk dijual dengan harga berpatutan RM38,800. Body kereta elok, warna kuning, tidak pernahterlibatkemalangan, calar sikit ada, guna untuk kegunaan harian dengan perjalanan harian lebih kurang 2km sahaja. Ada minat sila buhungi Mr. Sunny 019-4452916.
  • Price MYR
  • 38,800
  • Used Cars in Jitra
 
 
 
  • Used Cars in Jitra
 
 
 
Kereta Sewa Di Langkawi Kami merupakan agensi pelancongan yang beroperasi di langkawi menawarkan pakej pelancongan yang menarik untuk seisi keluarga. Pelbagai pakej menarik seperti kereta sewa dan pandu, pakej apartment, pakej chalet, hotel, homestay dan lain-lain lagi. Jenis kereta seperti: Kereta kancil, iswara, myvi, viva, wira, nissan ...
  • Price MYR
  • 60
  • Used Cars in Kuah
 
 
 
kami menyediakan perkhidmatan kereta, van, bas sewa di pulau langkawi. Juga perkhidmatan tempahan bilik chalet, hotel dan resort. hubungi untuk maklumat lanjut : 019 4884717/ 0195909717 fax : 04-9809717 email : oneteamholiday@yahoo.com
  • Price MYR
  • 50
  • Used Cars in Kuah
 
 
 
kami menyediakan perkhidmatan sewa kereta, bas pelancong, tempahan penginapan yang berpatutan di pulau langkawi. Hubungi 019 4884717 / 019 5909717 fax 04-9809717 email : oneteamholiday@yahoo.com
  • Price MYR
  • 60
  • Used Cars in Kuah
 
 
 
Warna : Perak/Silver Tahun : 2003 Oktober No. Plate : PFS Harga boleh dirunding.
  • Price MYR
  • 9,000
  • Used Cars in Kulim
 
 
 
Description : Honda Civic Ferio Tahun 1994. Enjin injection. Warna hitam. Keadaan baik. Harga RM17,800 (boleh dirunding).
  • Price MYR
  • 17,800
  • Used Cars in Sungai Petani
 
 
 
Condition sama mcm dlm gambar.. Kalau nak loan buyer kena apply sendiri la.. Cash buyer dialu-alukan.. Call @ sms utk nego.. Berminat hubungi Fahrur 0194564564
  • Price MYR
  • 16,000
  • Used Cars in Sungai Petani
 
 
 
PERKHIDMATAN VAN SEWA *VAN KIA PREGIO 12 SEATERS RM250/DAY BERMINAT DAN KETERANGAN LANJUT:FAUZI 0136363074 P/S:SILA BUAT TEMPAHAN AWAL!!!!!!!!!!!
  • Price MYR
  • 250
  • Used Cars in Sungai Petani
 
 
 
If interested, please contact Ah Weng at 0124077686
  • Price MYR
  • 40,500
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
Care user, constant maintainance, sound system, 15" RIM. New Tyre, Cold AirCond,Tinted, Just serviced.
  • Price MYR
  • 15,000
  • Used Cars in Bedong
 
 
 
NEW TIMING BELT NEW RADIATOR FAN NEW BATTERY TYRES BRAND TOYO ATTRACTIVE BODYKIT LOW PRICE MUST SEE !!!!!
  • Price MYR
  • 20,000
  • Used Cars in Kepala Batas
 
 
 
Good Condition, Well Maintained, First Owner-Lady, Careful Owner, Price Negotiable, , All Original Parts, Sport Rims, Urgent For Sale Call 0193923179 or email i_mastura2004@yahoo.com
  • Price MYR
  • 24,000
  • Used Cars in Bedong
 
 
 
Sportage untuk di jual nice number plate. reg 1999 .price neg Berminat hubungi HJ Y(0194410700)
  • Price MYR
  • 12,000
  • Used Cars in Sungai Petani
 
 
 
ASSALAMUALAIKUM.SAYA ADA SEBUAH CHARADE AURA TH-93.NAK JUAL MURAH RM4000 SHJ.KERETA TIP-TOP,SUSPENSION OK,ECON SEJUK,ENJIN OK.CAT CANTIK DALAM KEMAS.SEMUANYA ORIGINAL.SESIAPA BERMINAT TELEFON SAHAJA.(ABG MOHD-0194446615).LOKASI GURUN,KEDAH.
  • Price MYR
  • 4,000
  • Used Cars in Gurun
 
 
 
Ready Stok, Fast Loan Approval, Fast Delivery, High Trade In Value, High Margin Loan, Low Interest Rate, Free Bodykit, Leather Seat, Door Visor, Tinted, Honda Merchandise. Offer while Stok last.
  • Price MYR
  • 85,980
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
Car for Cheap sale
Kereta keadaan baik, boleh terus digunakan.
  • Used Cars in Sungai Petani
 
 
 
Hari biasa RM120.00 Hujung Minggu RM130.00 Cuti sekolah/Public Holiday RM150.00 Berminat boleh hubungi 0175251475 zaini
  • Used Cars in Kuah
 
 
 
Keretab sewa langkawi
kereta sewa langkawi murah sila layari laman web kami..terima kasih.(syukur) h/p-0124055634langakwitours.blogspot.com
  • Price MYR
  • 50
  • Used Cars in Kuah
 
 
 
Kancil 850 EX (M) untuk disewa. Kereta berkeadaan baik dan aircond berfungsi baik. Kereta ada di kawasan Kulim Hi-Tech. Penghantaran luar kawasan disediakan (tertakluk pada keadaan) RM80 untuk 24jam @ RM15 per jam. Mesti memiliki lesen yang sah.
  • Price MYR
  • 8,000
  • Used Cars in Kulim
 
 
 
$ Buat perundingan dan pembelian secara terus (pemilik kereta) $ Jual untuk membeli kereta baru $ Sentiasa membuat senggaraan yang sempurna bila
  • Price MYR
  • 9,800
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
TECHNICAL DATA: Cylinder : Inline 4 Displacement (cc) : 2,198 Commonrail Turbocharged Maximum torque : 375 @ 2500 F
  • Price MYR
  • 93,219
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
TECHNICAL DATA: Cylinder : Inline 4 Displacement (cc) : 2,198 Commonrail Turbocharged Maximum torque : 375 @ 2500 F
  • Price MYR
  • 93,219
  • Used Cars in Alor Setar
 
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Daihatsu - Sungai Petani, Used Cars - Sungai Petani, Vehicle - Sungai Petani

Created in 17.2033009529 seconds